Verdiepende workshop ‘Design Brief als basis voor keuze recyclaat KVA’

In de 15 pilots van het KVG-programma viel op dat meerdere pilotpartijen worstelen met het articuleren van hun vraag (naar gerecyclede kunststoffen) en het opstellen van de design brief of programma van eisen als onderdeel van hun inkoop- of ontwerpproces. Daarom biedt het programma KVG de pilots een verdiepende workshop aan waarin de pilotdeelnemers worden ondersteund op gemeenschappelijke inhoudelijke vragen. We starten met de workshop ‘Design Brief als basis voor keuze recyclaat kunststof verpakkingsafval’. De workshop wordt ingevuld door Henk-Jan Regeling namens Polymer Science Park (PSP). In de workshop is ruimte voor 6-8 deelnemers buiten de pilots. Bijvoorbeeld leden van MVO Nederland.

Meer informatie over de workshop

Voor wie? Deelnemers aan de pilots van het KVG-programma (of leden van MVO Nederland die vragen hebben over het opstellen van een PvE of design brief voor een product of verpakking waarin gerecycled kunststof wordt toegepast)

Wanneer? 24 april, 12 – 17 uur (startend met lunch).

Waar?
De Nieuwe Vaart Color Kitchen Utrecht, zaal 5
Arthur van Schendelstraat 500
3511 MH Utrecht
Routebeschrijving: https://nieuwevaart.thecolourkitchen.com/

Resultaat? Aan het einde van het dagdeel hebben de deelnemers hun eigen keten vastgesteld, de basis gelegd voor een goede Design Brief en inzicht gekregen in hoe de juiste fractie uit het kunststof verpakkingsafval vast te stellen.